Visie

OPS Solutions bv is een jong bedrijf dat zich met name richt op de logistieke processen zoals distributie, transport en material management (supply chain management). De kern van de werkzaamheden wordt het best weergegeven met "Optimising Material Flows": het adviseren en ondersteunen van bedrijven met betrekking tot het inrichten en optimaliseren van zowel interne als externe logistieke bedrijfsprocessen. Uitgangspunt hierbij is dat goederen in beweging moeten zijn.

OPS denkt zich van andere, soortgelijke bedrijven te kunnen differentiŽren door zich bewust tussen leverancier en afnemer op te stellen.

OPS gaat ervan uit dat de meeste afnemers op zoek zijn naar een structurele samenwerking met toeleveranciers om op basis daarvan te streven naar betrouwbare en efficiŽnte materiaalstromen. Dit kan alleen bereikt worden als de onderlinge communicatie optimaal op elkaar afgestemd is. In de praktijk is dit vaak een probleem omdat hier in de meeste gevallen sprake is van tegengestelde belangen.

Doordat OPS in principe een onafhankelijke partij is en de gehele transportketen kan volgen en analyseren, is OPS in staat om zodanig te adviseren en zonodig te implementeren, dat deze materiaalstromen zo efficiŽnt mogelijk kunnen plaatsvinden, ondermeer door gebruik te maken van EDI.


OPS Solutions bv
Reusel 28
5751 WG Deurne - Nederland
Phone: +31 (0)493 311 588
Fax: +31 (0) 84 750 5660
Mobile: +31 (0)6 22506705
www.ops.nl
E-mail:
info@ops.nl